IMG_2270

Innovatie binnen het bedrijf

Binnen ons bedrijf innoveren we continu op het gebied van diverse hulpmiddelen en machines. De laatste jaren is dit aspect steeds belangrijker geworden. De modernisering en automatisering dragen bij aan verbeterde arbeidsomstandigheden en aan de kwaliteit van onze planten.

Eigen ontwikkelde machines

De automatisering binnen het bedrijf wordt compleet door de firmanten bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. De firmanten Rob en Willy hebben beide een technische achtergrond en gebruiken hun kennis en inzicht op het bedrijf voor de ontwikkeling van diverse machines en hulpmiddelen. Daarbij worden de machines zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te gebruiken zijn.

Automatisering op maat

Doordat de machines gemaakt worden door eigen mensen zijn de machines exact op maat voor het bedrijf. Dit is misschien wel het grootste voordeel. Zo sluit de automatisering goed aan op onze werkwijze.

Verbeterde arbeidsomstandigheden

De afgelopen jaren zijn de arbeidsomstandigheden sterk verbeterd. Door het gebruik van diverse op maat gemaakte machines en hulpmiddelen is het werk op de kwekerij een stuk lichter geworden. Door de lichamelijke belasting zo laag mogelijk te maken streven we ernaar om met zijn allen zo prettig mogelijk en blessure vrij te kunnen werken.

Kwaliteit van de planten

We snoeien de planten regelmatig gedurende het seizoen. Door het gebruik van de diverse snoeimachines kunnen we planten met dezelfde kwaliteit kweken. Hierdoor ontstaat er een partij planten van een gelijkwaardige kwaliteit met dezelfde maat.