Service en persoonlijke aandacht

Goede service, persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn belangrijke pijler van ons bedrijf! Door de jaren heen hebben we een brede klantenkring opgebouwd met ieder zijn eigen wensen. Als hovenier, tuincentrum, groothandel, Cash & Carry, handelskwekerij of collega kweker kunt u bij ons terecht. Wij verkopen een breed sortiment heesters en coniferen van onze eigen kwekerij. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Snelle levering

Door een goed ingerichte interne logistiek, schone teeltwijze en vakbekwaam personeel zijn we in staat om snel te kunnen leveren. Voor hoveniers, afhaalcentra en Cash & Carry's kunnen we de planten verpakken in VML kisten. Voor de export maken we vooral gebruik van CC karren en palletboxen. Bestellingen kunnen met of zonder foto-etiket geleverd worden. 

Levering/ transport

We hebben een eigen vrachtwagen voor de bevoorrading van verschillende Cash & Carry's in Nederland. In het seizoen zit deze hier dagelijks voor op de weg. Bestellingen kunnen naar wens worden verpakt en klaargezet op het afgesproken tijdstip voor afhaal. Voor levering binnen Nederland kunnen wij in opdracht transport opgeven. Wij werken samen met verschillende transportbedrijven uit de sierteeltsector.