IMG_2133

Service & persoonlijke aandacht

Goede service en persoonlijke aandacht is een belangrijk kenmerk van ons bedrijf. Op verschillende manieren wordt er aan de wens van de klant voldaan. Bestellingen voor hoveniers en tuincentrums worden zorgvuldig bij elkaar gepakt en in overleg klaargezet op de afgesproken tijd en datum. Voor export bestellingen worden de planten op CC karren gepakt en ingeceeld. Naar wens van de klant worden de planten voorzien van foto etiketten. Daarnaast zorgen we voor betrouwbare voorraadslijsten en houden we geregeld contact met onze klanten over de actuele voorraad.

Afleversysteem

We willen zo snel mogelijk kunnen leveren aan onze klanten. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we een effectief afleversysteem ingericht. De orders worden met de transportkarrenĀ op de kwekerij verzameld, los op de kar of in kisten. Op een centrale plek in de kas worden de planten opgepakt op CC karren of in een pallet box. Hier worden de planten naar wens van de klant voorzien van foto etiketten en/ of een sleufetiket.

Logistiek

Voor de bevoorrading van de verschillende Cash en Carry’s en het afleveren van bestellingen hebben we een eigen vrachtwagen. In het voor- en najaar is de vrachtwagen dagelijks op de weg voor het transport van onze planten. Daarnaast zetten we regelmatig bestellingen op transport.